Zgjidh kapsulen tende

Kliko mbi të për më shumë

Eksploroni botën e kafes, provoni larminë e shijeve dhe zgjidhni të preferuar tuaj. ama capsule vjen në komoditetin e shtëpise tuaj, në pauzën tuaj të kafesë në zyrë apo në ambiente të ndryshme, vetëm me prekjen e një butoni. Eksploroni botën e kafes, provoni larminë e shijeve dhe zgjidhni të preferuar tuaj. Navigoni në website-in tonë për të zbuluar me shumë rreth ama capsule.

Më shumë arome dhe shije në çdo pikë të vetme.

Filteri i sipërm

Filteri i sipërm siguron shpërndarjen e ujit në mënyrë uniforme në të gjithe kafen.

Produkti

Premium është kafe ekspres për njohësit e kafesë së vërtetë. Kafe me shije te fortë nga rajoni qendror i Amerikës së jugut me një shije shumë të ekuilibruar e cila ndryshon menjëherë.

Filteri

Filtri garanton dalje maksimale dhe intensive të kafes.

Kapsula

Mbyllja hermetike, ruajtur në gaz inert, ruan të pandryshueshme në kohë ,aromën dhe shijen ekzakte të kafesë të porsa bluar.

ama cilinder
Paketim i ri elegant

ama kapsulë, ofron një kafe speciale për dashamirësit dhe njohësit e vërtetë të kafesë. Përzierjet e saj janë realizuar nga duar eksperte, të cilat trajtojnë çdo kokërr kafeje me delikatesën dhe vëmendjen më të madhe. Delikatesa e kapsule ama në 7 shije te ndryshme, vjen në një formë elegante dhe të sofistikuar, me paketimin cilindër. Cdo paketim përmban 10 kapsula.7 llojet e produkteve identifikohen me ngjyrat me pjesën e jashtme te paketimit.

Model i Ri

Dizajni modern bashkohet me thjeshtësinë e përdorimit. Modeluar në ngjyra të reja dhe shumë të kohës, i bashkohet dhe shtimi në mënyrë automatike i dozave. Me një veprim të thjeshtë arrihet një pije perfekte.

Lehtësi ne perdorim

Një prekje e thjeshtë prodhon një ekspres në vetëm disa sekonda. Vendosje e lehte e kapsules dhe nxjerrje automatike. Doze automatike e pijes.

S04

Nje ekspres i vogël dhe i lehtë në përdorim. Përshtatet me çdo dekor kuzhine falë ngjyrave të ndryshme të paneleve. Ai realizon ndarjen automatike të pijeve, bën të mundur një kafe ekspres të përsosur dhe pije të tjera, vetëm me një kontakt të thjeshtë.

S05

Madhësia dhe karakteristikat lejojnë një përdorim të përditshëm intensiv,duke përmbushur nevojat e zyrave. Karakteristika të rëndësishme janë depozita e madhe e ujit ( 2 liter) dhe kapaciteti i sirtarit të kapsulave. Në saj të ndarjeve automatike të pijeve, ai mund të bëjë kafe ekspres të përsosur si dhe pije të tjera.

S06HS

Dizajni modern bashkohet me thjeshtësinë e përdorimit. Modeluar në ngjyra të reja dhe shumë të kohës i bashkohet dhe shtimi në mënyrë automatike i dozave. Me një veprim të thjeshtë arrihet një pije perfekte.

S07

Karakteristika te ketij ekspresi janë thjeshtësia e përdorimit dhe dizajnit. Me ndarjen automatike të pijeve dhe me sirtarin e madh të kapsulave ai ju lejon të përgatitni nje kafe dhe pije të tjera perfekte me një veprim të thjeshtë.

Buy Now

ama capsule vjen me afer jush me sherbimin, Buy Online. Zgjidhni shijen tuaj te preferuar dhe vetem me nje klik, nga kompjuteri, tableti apo celulari dhe porosia juaj do te mberrije te ju ne nje kohe te shkurter. Zbuloni me shume mbi produktin tone me te ri ama capsule! Zgjidhni te preferuaren tuaj nga 7 shijet e ndryshme.

Zbulo më shumë
Created by PIK